szolgáltatásaink

Modern szigetelő anyagok, TPO, PVC, EPDM szigetelőlemez alkalmazása a lapostetők, tető, terasz, tetőterasz, kerti tó, mezőgazdasági és ipari víz tározó, aknák, parkosított tetők, pincék, liftaknák, kerti tavak, víztározók, tüzivíz tárolók, szigetelésénél - mind az új építéseknél, mind a felújításoknál - jelentősen megnövekedett, és ez annak köszönhető, hogy tökéletesen megfelel a mai kor építési előírásaiban foglalt követelményeknek.

Gyors és könnyű beépítés: Az EPDM szigetelőlemezeket akár 15 m széles és 61 m hosszú leplekben is gyártják és ennek eredményeképpen kevesebb a helyszíni toldás és rövidebb a beépítési idő.

Kiváló időjárás-állóság és tartósság: Az EPDM egy teljesen vulkanizált szigetelőlemez, mely elsősorban EPDM polimerekből és koromból tevődik össze és ennek köszönhetően kitűnően ellenáll az ózonnak és az UV sugárzásnak. Miután a lemez nem tartalmaz lágyítót vagy égésgátló adalékot, így a tulajdonságai hosszú távon változatlanul megmaradnak és ez által tartós szigetelési megoldást nyújt.

Kitűnő rugalmasság és szakadási nyúlás: Az EPDM lemez -45 °C-ig rugalmas marad és mivel szakadási nyúlása több, mint 300 %, kiválóan követi az épület mozgásait és a hőmérsékletingadozást.
Alacsony megtérülési költség: Az EPDM lemezzel készült tetők szinte alig igényelnek karbantartást. Amennyiben szükséges, a lemez még évek múltán is egyszerűen javítható a toldó-szalagok segítségével. Ez a tulajdonsága, párosulva a tartóssággal és a versenyképes beépítési költségekkel igen alacsony megtérülési költséget eredményez.


Garancia, karbantartás: 10 év alap garancia. Az első évtől külön karbantartási szerződéssel, akár 30 év garancia.